foyot.blogspot.com
Blogg | Om meg | Inspirasjon | Kontakt
Når vart blogging ein konkurranse om å ha flest lesera?

Når blogginga kom var det å blogge fordi ein meinte det var kjekt, men kva skjedde? Nå er det meir som ein konkurranse om å ha flest lesera, den største bloggen. Sjølvsagt er det kjekt å ha menge lesera, men er det like kjekt om venninene dine har like mange? Dei fleste ville ha tenkt nei her, desverre. Sjølvsagt er det like kjekt om venninene dine har like mange lesera. Sjølv synest eg det hadde vore SUPERT om ei vennina av meg skulle vore så heldig å komme på topplista, men tenker du likt? Hadde du vore glad om bestevennina di kom på topplista, og ikkje du? Ein burde sjølvsagt vere glad på andre sine vegne, vertfall din aller beste venn sine vegne. 

weheartit

Desverre har blogging blitt til ein konkurranse fylt med sjalusi. Ein blir sjalu på dei som blir sponsa, ein blir sjalu på dei som får reise og oppleve spennande ting, men kva med å vere glad på vedkommande sine vegne? Hadde det ikkje vore kjempekjekt om bestevennina di kom på topplista, og var så stor(symbolsk) at ho linka til bloggen din?

weheartit

Tenk litt på at blogging ikkje er ein konkurranse, det er noko vi skal like å holde på med. Det er noko vi skal finne morsomt/underholdane/kjekt. Det handla ikkje om å vere best, eller å ha flest lesera. Einaste som er i tankane på mange unge jenter er desverre å komme på topplista på blogg.no fordi dei trur det er få forbanna fantastisk, men husk på bakdelane og.

Dato: søndag 30. januar 2011    //   Tid: søndag, januar 30, 2011   //   Kommentarer: 2


Om du lure på noke kan du kontakte meg på monicaflatland@hotmail.noFollow Foto

Moteblogger

Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder, design eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold, og det som ikke er eget får oppgitt kilder.


Designet laget av Helene // humlekyss.net