foyot.blogspot.com
Blogg | Om meg | Inspirasjon | Kontakt
1. Før du begynner å legge sminke, er det viktig å påføre mykje fuktigheit - ein god dag- og augekrem er å anbefale. Tørre parti kan gi ujevn farge og ellers ikkje sjå så friskt og godt ut.

2. Start så med foundation eller fargadagkrem til å jevne ut hud og farge. Viss du har god farge fra før, kan du bruke eit solpudder som du påføra med ein kost. Legg eventuelt eit lett strøk pudder over kinnbeina, panna og på hakepartiet. Pass på å dekke over sprengte blodkar, raude flekka, og raude parti rundt nasen. 

3. Bruk ein concealer(dekkande krem) under auga, og på plassa i ansiktet du vil dekke ujevnheita og flekka. Eit godt tips er å bruke concealer i augekroken inn mot nasen. Det gjer at du vil sjå meir vaken ut. 

4. Ta på brun eller svart maskara, og legg litt gloss på leppane.


For deg med eit yngre ansikt anbefalar Vendela dette: 

1. Ta litt foundation på augelokka. Børst på eit multiprodukt som bronzer eller highlightpudder til å framheve dela av ansiktet fks augelokk, kinn og lepper. 

2. Legg så concealer der du treng å dekke små skavanker, kviser eller aknearr. Bruk gjerne ein liten pensel for å dekke over kvisene med eit jevnt lag. 

3. Ta på eit tynt lag maskara, og litt gloss eller leppebalsam på munnen om du lika det.


Dato: søndag 6. februar 2011    //   Tid: søndag, februar 06, 2011   //   Kommentarer: 0


Om du lure på noke kan du kontakte meg på monicaflatland@hotmail.noFollow Foto

Moteblogger

Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder, design eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold, og det som ikke er eget får oppgitt kilder.


Designet laget av Helene // humlekyss.net